“Over ons”
Om u daarvan een duidelijk beeld te geven, zouden we u het liefst bij ons op het bedrijf uitnodigen.

Walter Verhoeven BV (sinds 1880) is een familiebedrijf. Thom en Wim Verhoeven, de huidige eigenaren, zijn de vierde generatie. Het bedrijf bestaat uit een enthousiast team hooggekwalificeerde medewerkers, voor wie het vak geen geheimen meer kent.

Een bedrijf dat zich door de jaren heen ontwikkeld heeft tot een specialist op het gebied van zink, lood, koper en natuursteen leien. Walter Verhoeven B.V. beschikt dan ook over specifieke kennis van de meest uiteenlopende toepassingen van deze materialen.

Ook kunnen we complete steigers en bouwplaats inrichtingen verzorgen, alsmede bouwkundige werkzaamheden (veelal in combinatie met gecertificeerde “restauratie” bedrijven).

Ruim 140 jaar ervaring wordt zichtbaar in tal van projecten, die met succes zijn afgerond.

natuursteenleien. Wij gaan uw problemen niet uit de weg, integendeel we lossen ze op, want daarin ligt onze kracht. Het zou te ver voeren al onze projecten te vermelden. Daarom volstaan we dan ook met een projectenpagina van recent uitgevoerde projecten.

Walter Verhoeven BV voert projecten uit in verschillende branches. Restauraties van kerken, kloosters en diversen andere monumentale panden alsmede renovatie en nieuwbouw van woonhuizen, winkelcentra’s en bedrijfspanden. Koper, bladlood, zink en natuursteenleien zijn de materialen die we in alle mogelijke toepassingen verwerken op deze projecten. Een rondgang door onze werkplaats toont een pakket uiteenlopende materialen en gereedschappen.

Een pakket dat varieert van bladzink en roodkoperen buizen tot diversen originele monumentale vergaarbakken, verschillende goot en daksystemen en uiteraard verschillende soorten