VENRAY – HOOFDGEBOUW LANDGOED SINT-ANNA

Walter Verhoeven BV had de EMVI-aanbesteding gewonnen voor de restauratie van de leien daken van het hoofdgebouw van Landgoed Sint Anna te Venray. SATIJNplus Architecten heeft de restauratieplannen gemaakt en heeft directie gevoerd en toezicht gehouden tijdens de restauratiewerkzaamheden. Opdrachtgever, Renschdael Groep, heeft ervoor gekozen om de werkzaamheden in nevenaanneming uit te voeren om zo verzekerd te zijn van de hoge restauratiekwaliteit van de uitvoerende partijen.

Walter Verhoeven BV heeft alle leien daken, onderliggende goten en loodaansluitingen vernieuwd. De koperen kleding van de toren op de kapel was nog is goede staat en is gehandhaafd. De nieuwe leibedekking is uitgevoerd met Penrhyn leien uit Wales, Engeland. Deze leien worden door Lei Import geïmporteerd en gaan zeer lang mee. De Bonth van Hulten was de bouwkundig aannemer op deze mooie klus voor. Verkoelen Dakspecialisten uit Weert heeft de pannendaken en de daarbij behorende goten gerestaureerd.

De restauratie is perfect verlopen met een optimaal ( en prachtig mooi ) eindresultaat waar we met alle betrokken partijen zeer trots op mogen zijn.

Iedereen bedankt voor de fijne en vakkundige samenwerking.
En niet te vergeten onze vakmannen Tim en Gerben bedankt. Zij zijn van A tot Z bij het project betrokken geweest en hebben er een fantastisch mooi dak van gemaakt.