BAARLE-NASSAU WOONHUIS/KANTOOR

Dhr. Plasschaert koos Walter Verhoeven BV om het dak van zijn woning, en een deels kantoor, te restaureren. Alle leien daken zijn vernieuwd met Spaanse Intersin 120 leien van Rathscheck met een afmeting van 30×20 cm. Een deel van de oude leibedekking was een asbesthoudende leibedekking. Deze asbesthoudende leien heeft Walter Verhoeven BV laten saneren door een gecertificeerde asbestsaneerder. Een deel van de houten betimmering van de goten moest hersteld worden voordat er nieuwe zinken goten aangebracht konden worden. Tijdens de herstelwerkzaamheden van de betimmering is tevens de gootbodem op afschot aangebracht. Zo konden alle zinkwerken uitgevoerd worden onder onze URL-ERM 4011 certificering.

De leiwerkzaamheden zijn uiteraard uitgevoerd onder onze URL-ERM 4010 certificering. Alle loodaansluitingen zijn opnieuw gemaakt en qua detaillering verbeterd. Ook de dakkapellen zijn geheel vernieuwd met leien en loodaansluitingen. De zinken pironnen zijn gekopieerd van de oude.

Wederom een knap staaltje ambachtswerk door onze vakmannen tot een prachtig en duurzaam eindresultaat tot stand gebracht.

Heer Plasschaert en alle betrokken partijen dank voor de fijne en professionele samenwerking.